Mozaik Bringa

Kis méretű üveg és kő darabokból összeállított minta, vagyis mozaik. Igen, egy biciklin. Kb. két éve fogant meg a gondolat: Mi lenne, ha egy bringát mozaik borítással tennénk egyedivé úgy, hogy a funkcionalitás is megmarad? Magunk sem tudtuk mi lesz belőle. Egy kísérleti múzsa története.

Friss topikok

Nem lett jó a választott villa :(

2013.09.01. 21:06 GADM

index_upl_06_1404666704.jpg_1210x806

Nagyon jó kis villát találtam, ennek a Bontrager Race Lite Aero villának a személyében. Egyenesen Németországból érkezett, nagyon jó áron. Az itthoni kínálat is elég bőséges, de eszem ágában sincs 20-30 000 pisztolyorrú mátyást kiadni egy használt karbonvilláért, ha töredékéért be tudom szerezni külföldről egy kis keresgéléssel meg némi türelemmel. Amúgy azt tudja valaki, hogy itthon miért gondolja minden használt alkatrésszel foglalkozó boltos és magánszemély, hogy aranyáron meg tud szabadulni a cuccaitól? Értem én, hogy valamiből meg kell élni, de amiket láttam hallottam használt karbon villa fronton, azok a legtöbb esetben a pofátlanság határát súrolták.

A villával egyébként egy baj van, nem stimmel a villanyak átmérője. Negyedes, a speci viszont colosat fogad csak. Valószínűleg az aero+karbon kombóról le is kell tennem :( Pedig a mozaik díszítés szempontjából az aero profil lenne a legjobb. Kénytelen leszek tovább adni és egy hagyományos alu villát keríteni.

Szólj hozzá!

Címkék: bringa mozaik váz karbon villa villanyak

A bejegyzés trackback címe:

https://mozaikbringa.blog.hu/api/trackback/id/tr936480047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása